ELFQUEST
FORUM ARCHIVE     ABOUT EQ     READ ONLINE     SHOP    
ABOUT     READ     SHOP    

Mirr

Quote:
Livie the Lurker


Elfquest Gatherum #1 og #2 huket jeg på eBay. The Big Elfquest Gatherum kjøpte jeg for en god del år tilbake da den ble solgt på Lesehesten, et antikvariat i Ålesund som også bestilte inn nye bøker og tegneserier dersom man ba om det. Den har dessverre forsvunnet nå. Jeg har imidlertid sett den fra gang til annen på eBay. The Wolfriders Guide to the World of Elfquest kjøpte jeg på Avalon da den kom ut, kanskje de fortsatt kan skaffe den? Den har i hvert fall også dukket opp på eBay en gang i blant.*nickar*
Speciellt den stora Gatherum-boken är ofta på eBay, och Wolfrider's Guiden är också där i mindre mängder (köpte just en använd andra version av just denna därifrån, som hade lite skönhetsfel men den duger :) ). Dock är de tunnare Gatherum-böckerna är inte uppe på eBay lika ofta, men just nu verkar det vara en jämn ställning mellan dem och den tjocka boken.

Sök på "elfquest gatherum" på eBay t ex, och så rekommenderar jag att skaffa ett PayPal-konto om man vill börja shoppa på eBay, för betalning blir väldigt smidig :)

Bara 1-2 dagar kvar på de nuvarande auktionerna, men budgivningen ser väldigt låg ut just nu iallafall, speciellt för en stor Gatherum-bok som säljs från Storbrittanien.. men den boken är väldigt tung, så fraktkostnader väger nog upp det i slutändan.

Hmm, och Outland borde verkligen jobba på att få sin hemsida med mer lagerdetaljer, skulle nog få fler kunder då :)