ELFQUEST
FORUM ARCHIVE     ABOUT EQ     READ ONLINE     SHOP    
ABOUT     READ     SHOP    

Elf

Hadde vært morsomt å vite hvor gamle vi norske på forumet er og når vi oppdaget Elfquest (Alvefolket).

Jeg kan begynne:

Jeg blir 32 om 17 dager og jeg oppdaget Alvefolket da det kom ut i 1985 i Norge. Det hele begynte med at Fantomet trykket del 1 av Alvefolket som biserie, og jeg falt for serien med en eneste gang. I løpet av året kom resten av albumene ut på norsk og jeg kjøpte alle sammen.

Så var det en endeløs lang ventetid på tre år før del seks kom ut. Gjennom hele videregående og militæret fulgte jeg resten av den originale serien pluss de seks delene av SaBM.

2. året på gymnaset fant jeg ut at ei jente i klassen også var fan og hun lånte meg de første samlebøkene og slik fikk jeg lest første halvdel av KotBW. Det tok meg flere år å finne fortsettelsen, med ett untak. Da jeg var i militæret i Harstad fant jeg siste del av KotBW på ei bruktsjappe, men på det tidspunktet visste jeg ikke at det var avslutningen på den historien jeg hadde begynt på to år tidligere.

På dette tidspunktet hadde jeg vært EQ-fan i åtte år og da jeg dro til Molde for å studere oppdaget jeg at det var gitt ut masse Elfquest. På den tiden var dei sjappe i Molde som solgte utenlandske tegneserier, og jeg kjøpte alt jeg kom over av EQ. Til slutt klarte jeg å legge vantene på alle samlebøkene som var kommet fram til da og vha abonnement fikk jeg med meg HY, NB, Jink og Rebels.

I løpet av disse årene har jeg møtt mange Elfquest-fans, spesielt blant jenter, og jeg har ikke minst konvertert mange. :)